in

DOBILA POZIV DA NASTUPA U KINI: Dušica Grabović profitirala od afere “elitna prostitucija”

Slatka-Tajna.Eu

Dušica Grabović profitirala je od afere s prostitucijom koja je kao bomba odjeknula u medijima. Pjevačica je postala tražena u Americi, Australiji, Kanadi, pa čak i u Kini.

Naime, kako beogradski mediji saznaju, ona dobija ponude da nastupa u tamošnjim najpoznatijim klubovima u mjestima gdje žive i rade ljudi iz Srbije.

– Dobila sam ponude da nastupim u Kini, tačnije u Šangaju. Vlasnik jednog kluba me je pozvao i vjerovatno će se to desiti od jeseni. U planu je i turneja po Kanadi i Australiji, gdje sam živjela. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pjesme i spota “Slavim život”, koja će da bude megahit. Već su je čule mnoge poznate ličnosti i oduševile se. To sam dobila na poklon od Sanje Vučić iz grupe Hurricane, koja mi sprema još jedan hit. Otkako sam obukla Jovanu Jeremić, žene su odlijepile i sad razmišljam da napravim svoju modnu liniju – rekla je Grabovićeva.

Podsjetimo, Grabovićeva je godinama boravila u “zemlji kengura”, pa je često na društvenim mrežama objavljivala snimke s tezgi, a kako stvari stoje, dobro joj se isplatilo što je posljednjih dva mjeseca bila tema broj jedan u medijima, pa se za nju čulo sve do Azije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Real Madrid 14. put prvak Evrope, Vinicius i Courtois igrači odluke

“Gdje je finale naredne godine? Istanbul? Rezervišite hotel”