in

INDY ARADINOVIĆ: Prekinula zaruke

Slatka-Tajna.Eu

Indy Aradinović raskinula je vjeridbu sa vjerenikom iz Kopenhagena. Pjevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno.

Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti. Indy je dvije godine uživala u ljubavi sa vjerenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mjesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja uslijed pandemije koronavirusa.

Svoju zaljubljenost nije krila pa je redovno na društvene mreže objavljila svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumijevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega. Toliko su djelovali sretni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Informacije su tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbjegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumijete. O bivšima sve najljepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Sretna sam što se moja posljednja izdata pjesma “Mafijaš” sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvijek ima vremena – rekla je pjevačica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Govor Carla Ancelottija na posljednjem treningu već nam je otkrio novog prvaka Evrope!

Rusifikacija u okupiranim teritorijama Ukrajine