in

VIDJEĆEMO SE NA SUDU: Miljana prijeti Zolinoj mami Bosi,a on zabrinut

Slatka-Tajna.Eu

Ove sezone se poveo pravi rat između porodica Čolić i Kulić. Dok se Zola nalazi u Zadruzi”, njegova majka Bosa je više puta najavljivala tužbu protiv Miljane Kulić zbog svega što je uradila njenom sinu, ali i pretnjama koje je dobila. Bosa se nakon Miljanine diskvalifikacije oglasila i poslala novi niz prijetnji, za koje sumnja da ih je poslala Kulićeva.

Ne spavam noćima zbog budaletine koja svaki dan prijeti ubistvom. Svako jutro virim sa strahom u telefon šta ću pročitati i vidjeti. Sad sam malo odahnula.. Sigurno je uzela od nekoga telefon da mi prijeti. Užas! Ona je opasna po sve, a ne samo tamo u Zadruzi, ali ničija nije do zore sijala. Ima Boga – ispričala je tada Zolina majka.I sam Zola je zabrinut i poručio je da će sve riješiti na sudu.

-Meni nije jasno što je ona meni sve ovo radila. Ja sam bio fer i ja sa bio uz nju, ispoštovao sam je, bio uz nju sve vrijeme, a nisam joj dao da budem diskvalifikovan, iako me je nagovarala da to uradim. Vjerujem da ona ima u glavi taj stav da izgubim sve honorare, da bih ja bio primoran da budem sa njom dobar i da ona odlučuje o meni. Bebicin mozak je bio u fazonu, da ona sve što je meni radila, da je radila iz mržnje prema meni, on je bio ubijeđen u to. Sada kažem, ako se bude obraćala mojoj majci, tužiću je na sve moguće načine. rekao je Zola.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dug prema slovenačkoj firmi raste, Republika Srpska ne plaća

Hasan Salihamidžić je pred okončanjem transfera koji će kritičarima začepiti usta