in

Vatreni u Rijadu na posljednjoj provjeri uoči SP-a u Kataru / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Hrvatska reprezentacija

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će u Rijadu 16. studenoga prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Bit će to posljednja provjera Vatrenih uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu Kataru. Saudijska Arabija je 49. reprezentacija svijeta na Fifinoj ljestvici, koja će također nastupiti na svjetskoj smotri, u skupini C s Argentinom, Meksikom i Poljskom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










”Drago nam je zbog ovog dogovora sa Saudijskom Arabijom koja će biti dobar posljednji test Vatrenima prije Svjetskog prvenstva. Time smo ispunili želju izbornika i našeg stožera da odigramo utakmicu blizu Katara, radi aklimatizacije. HNS će s organizacijske strane, kao i uvijek, pružiti maksimalnu podršku reprezentaciji uoči i tijekom Svjetskog prvenstva, kakvu svjetski doprvaci i zaslužuju. Vjerujem da ćemo uz kvalitetu i zajedništvo, a što hrvatska reprezentacija sigurno ima, ponovno imati razloga za veselje uz Vatrene”, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, prenosi HRT.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Krajinović zaustavljen, Ože-Alijasim rival Nadalu

Pelješki most bit će otvoren do kraja jula