in

BEZ PRISTANKA RODITELJA: Bojana Gregorić Vejzović o braku sa Borisom Novkovićem

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Bojana Gregorić Vejzović gostovala je u podcastu “Ajmo iskreno” Dorijana Klarića u kojem je pričala o karijeri, djeci, braku s glumcem Enesom Vejzovićem, o projektima za koje je jedva čekala da ih završi raditi, a otkrila je i koji period života joj je bio najteži. ž

– Najteže razdoblje mi je bilo između 25. godine i 32. godine. U tom periodu sam se razočarala u ljubav i iščekivala sam je li moguće se opet zaljubiti i je li moguće ponovno se zaljubiti i pronaći vjeru u čovjeka. I tu vjeru sam opet pronašla kada sam s 32. godine upoznala Enesa. Nisam sanjala karijeru, velika putovanja i novce. Imala sam svoje poslanje klasičnog baleta gdje sam se ozlijedila i tu se dogodila jedna prijelomna točka. S 18 godina sam otišla od kuće, udala se bez pristanka roditelja i doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi, naučiš šta želiš, što ne želiš, ali isto tako ostavi neke tragove, strahove od komunikacije s ljudima. – ispričala je Bojana. Njen prvi brak je bio s Borisom Novkovićem, a sa sa suprugom Enesom zajedno je 18 godina od kojih su 16 u braku. 

Bilo je uspona i padova, teških situacija i kriza i sve je to normalno i da nije toga ne bismo bili ljudi – rekla je glumica i otkrila šta je smeta kod supruga.

Nonšalantan je po pitanju odjeće i ima jedan apokaliptičan stil koji treba dovesti u red kad su recimo premijere. Dan danas nakon tuširanja ne otušira kadu i to mi ide na živce. Izvrsno kuha i kuhinja nakon njega izgleda kao atomska bomba, ali sve je tako ukusno da mu sve oprostim. – ispričala je. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Nevjerovatna snimka američkih dobrovoljaca u Ukrajini kako udaraju u ruske agresore, britanski obavještajci otkrili u kakvim su problemima Rusi….

Golden stejt nadigrao Dalas za veliko NBA finale