in

Plasman u Ligu prvaka znači i stvaranje novog moćnog tima, ulaže se 175 miliona!

Slatka-Tajna.Eu


Izvršena dokapitalizacija


Nova sezona bi mogla donijeti stvaranje još jednom moćnog tima na fudbalskoj mapi Evrope. 



Tottenham je već godinama u vrhu Premiershipa, ali nikako ne uspjeva da osvoji trofej, a čini se da sada imaju pravog čovjeka na klupi za velike stvari.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Dolaskom Antonija Contea popularni Pijetlovi su postali drugi tim. Odličnim igrama u proljetnom dijelu uspjeli su izboriti i plasman u Ligu prvaka.

Nakon tog uspjeha stigla je i finansijka injekcija tako što su klupski vlasnici na čelu sa Joeom Lewisom i firmom Enic izvršili dokapitalizaciju u vrijednosti 175 miliona eura.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Prema izvještajima britanskih medija kompletan novac će biti preusmjeren na pojačanja i tako će biti ispunjeni Conteovi uslovi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, osim Contea i vodeći igrači kao što su Harry Kane, Hugo Lloris i Eric Dier su zatražili da se dovedu još kvaliteniji igrači.

Italijanski stručnjak je u januaru doveo Rodriga Bentancura i Dejana Kulusevskog iz Juventusa i njih dvojica su pokazali kao velika pojačanja.

Conteu je sada obećano dovođenje još namjanje šest pojačanja kako bi imao na raspolaganju još konkurentiji tim. Prvi koji bi trebao doći je štoper Alessandro Bastoni iz Intera.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LUNA ĐOGANI URADILA TETOVAŽU NA ZADNJICI! Iznenadićete se kad vidite šta piše

ZAPOSLILA SE TARA SIMOV! “Treba samo da budem lijepa i da pijem”