in

NIVES CELZIJUS STALA U ODBRANU “JAČEG SPOLA”: Znam žene maltretiraju muškarce

Slatka-Tajna.Eu

Nives Celzijus se često putem vlastitih platformi, osvrće na temu postojanja žrtava u bračnim, porodičnim i ljubavnim vezama. Ovog puta, ponukana brojnim slučajevima nasilja nad muškarcima u vezama holivudskih glumačkih zvijezda, iznijela je i svoj “sud”. Nives je mišljenja da je muška populacija vrlo često izložena torturama, manipulativnih, koristoljubivih, lažljivih prevarantica.

One su spremne, tvrdi Nives, radi vlastitog interesa, iscenirati najpodmuklije maštarije. A muški, jači spol, po njenom mišljenju, prelaze preko svih vrsta zlostavljanja, kako im muškost ne bi bila umanjena. Pa, da li su skrenuli u pogrešnu rolu filmske katastrofe, pita se ona?

Bilo kako bilo, Nives, atraktivna i mudra žena je zaključila da ni ovakve a i sve druge slučajeve ne treba podcjenjivati i ismijavati.

A muški komentari su završavali “aplauzom” i natpisima “ti ugrožavaš mušku populaciju”, “mačko, ne znam kuda ću sa pogledom”… očito ne želeći dublje “zaroniti” u njen dobronamjerni osvrt, nego u bujno poprsje.

Mliječni nestašluk”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dok se osvježavala na plaži hladnim, kokosovim mlijekom Nives je bila “nepažljiva”. Naime, kapljice pića padale su po njenom poprsju! Nju taj “momenat” nije iznenadio pa je snalažljivo kazala “nestašno mlijeko”. A taj mliječni nestašluk se muškoj populaciji neizmjerno dopao.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Za 73% ispitanika zabrana pobačaja neprihvatljiva

ANA SEVIĆ SE OGLASILA: Zabrinjavajuće je šta radi Darko