in

Ivan Sever na pozornicu u Vodice donosi “Mir” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Oni iskusni, ali i oni s manje utakmica u nogama, dobro znaju da se bez dobre energije i dobre pjesme ovo ljeto ne ide u Vodice. Sever

Mladi umjetnik Ivan Sever jedno je od ugodnih iznenađenja ovogodišnjeg CMC festivala. Debitant vodičkog festivala nada se druženju i pokojem dobrom savjetu iskusnijih kolega,.a na vodičkoj pozornici predstavit će svoju novu pjesmu naziva “Mir”. Autor teksta je upravo Sever, a pjesma je nastala u saradnji s producentom Antonijom Perinom. Upavo s njim je zajedno radio na muzici za pjesmu, a koji je također zaslužan za njen aranžman.

Kad sam dobio poziv bio sam oduševljen, bit će to jako dobar početak ljeta. Imam dobru pjesmu i mogu pokazati sve što znam i sve što smo napravili. Pjesma je vrlo nadahnjujuća i govori o osobi koja se trudi izvući iz loše situacije. Prvo sam mislio da će biti balada, ali iz studija je izašla kao rokerska varijanta, što me podsjetilo na moje početke glazbenog stvaralaštva. Veselim se nastupu! – rekao je debitant Ivan Sever.koji će publici u Vodicama pokazati zašto je dobio priliku na ovogodišnjem izdanju CMC festivala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










umjetnik Ivan Sever jedno je od ugodnih iznenađenja ovogodišnjeg Debitant vodičkog festivala nada se druženju i pokojem dobrom savjetu iskusnijih kolega,.a na vodičkoj pozornici predstavit će svoju novu pjesmu naziva “Mir”. Autor teksta je upravo Sever, a pjesma je nastala u saradnji s producentom Antonijom Perinom. Upavo s njim je zajedno radio na muzici za pjesmu, a koji je također zaslužan za njen aranžman.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAPUSTILA “ZADRUGU”: Miljana Kulić u bolnici

Izbjegla je veliku sramotu: Djevojka koja je nosila trofej igračima Milana nije gledala kuda ide