in

Greške zbog kojih žene kupuju cipele koje im nisu potrebne

Slatka-Tajna.Eu

Žene su same sebi najveći neprijatelji, posebno kada je riječ o kupovini cipela. Evo koje greške žene najčešće prave kada je riječ o kupovini svog omiljenog odjevnog predmeta.

Nije vam bitan materijal od kog su izrađene

Ukoliko nam se cipele svide na prvi pogled, često ih nećemo zbog lošeg materijala od kog su izrađene odustati od kupovine. U tom trenutku nije važno da li su cipele u potpunosti izrađene od sintetike ili od nekog prirodnog materijala, ali jako je važno. Zato sljedeći put kad vidite nove, božanstvene cipele, pogledajte od kog su materijala izrađene i to najbolje prije nego što ih isprobate.

Probali ste samo jednu cipelu

Nikada ne smijete kupiti cipele ako ste probali samo jednu od njih. Kod većine ljudi se lijevo i desno stopalo barem malo razlikuju. Posebno oprezne morate biti ako ste osobe sa zdravstvenim problemima – zdravlje i udobnost trebali bi biti na prvome mjestu. Zato obavezno isprobajte obje cipele i barem nekoliko minuta provedite u njima kako biste bili sigurni da vam odgovaraju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vidjela sam ih u časopisu

Žene žele da imaju cipele kakve nose modeli u časopisima. Ako kupujete cipele za svakodnevno nošenje na posao i u njima mislite da hodate cijeli dan, zaboravite na vrtoglavo visoke potpetice. Osim ako na kraju dana ne želite ići kući bosi. Osim toga, manekenke koje se smiješe sa naslovnih strana u tim cipelama ne moraju hodati.

(Magazin novosti)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVE SE ZNA: Da li je on potencijalni pobjednik Zadruge?

ŠTA REČE I OSTA ŽIVA: Marina Tadić zaprepastila izjavom o majčinstvu