in

GOSTOVANJE U NJEMAČKOM OFFENBACHU: Talija oduševljena Emirom

Slatka-Tajna.Eu

U klubu “Royal” u njemačkom gradu Offenbachu gostovao je popularni Emir Đulović. Ovaj pjevač dugo nije bio u ovom dijelu Njemačke, pa je tim više pobudio zainteresovanost ljubitelja njegove pjesme.

Emirov posljednji veliki hit “Klinika za pijance”, a koji je za manje od mjesec dana premašio milion pregleda i tu večer bila je veoma tražena. A, njegovu ličnu kartu “Cipele” Đulović nije pjevao ni sa Andreanom Čekić, ni sa Aleksandrom Bursać već sa Tamarom Talijom Jovanović.

Talija u pomenutom klubu pjeva svaku večer, a vikendom gostuju poznatija imena. Talija je omiljena i veoma tražena pjevačica u Njemačkoj, iza sebe ima snimljena dva albuma,a treći u pripremi. O Emiru Đuloviću ima samo riječi hvale:

-Upoznala sam se i radila sa mnogim pjevačima, upoznala sam njihove ličnosti i karaktere, za mnoge od njih nemam uopšte riječi hvale. I to riječ je o veoma popularnim pjevačima, koji uzimaju, otimaju bakšiš, ali o tome nekom drugom prilikom. Za Emira samo mogu reći sve najbolje. To je jedan izuzetno lijep, kulturan muškarac, sa manirima i poštovanjem. Sve to ili nosiš ili ne nosiš u sebi, a Emir to itekako ima u sebi. Bila je to zaista jedna izuzetno lijepa i vesela noć – rekla nam je Talija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: B. Š.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Verstappen slavio u Barceloni i preuzeo vodeću poziciju, katastrofa za Leclerca

Learn How To Sing – Singorama