in

GOGA SEKULIĆ NAKON RAZVODA: Ispoštovala sve što je tražio bivši muž

Slatka-Tajna.Eu

Poslije šest godina braka Goga Sekulić nedavno se razvela od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja.

Pjevačica je zbog toga napustila Cirih u kome je živjela, i vratila se sa sinom za Beograd.

Nakon razvoda Goga je za bivšeg supruga imala samo riječi hvale, i opisala ga kao kulturnog momka koji joj nikada nije pravio probleme, a sad je otkrila i u kakvim su trenutno odnosima.

– Da ne vjerujete ali ništa se nije promijenilo, pošto smo posljednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvijek sam to poštovala, mi skoro više od osam mjeseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog djeteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovdje, meni je ovdje i posao, ali i da nije, uvijek bih sve žrtvovala zbog djeteta, i posao i ljubav ako treba – priznala je Goga.

Na pitanje da li joj je bilo teško da se prilagodi novonastalom načinu životu, Sekulićeva odgovara:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ja sam navikla da idem sama kroz život naravno uz podršku moje porodice i sestre ali nije lako kada si sam sa djetetom. Ustanem u 6, spremaj ga za vrtić, idi u nabavku, vodi ga kod logopeda, na vježbice, ali dobro, sve su to slatke muke – kaže pjevačica.

Kako je prije braka važila za jednu od najfatalnijih djevojaka, mnogi su se obradovali kada je stigla informacija o tome da je Goga ponovo solo. Ali o udvaračima i novoj ljubavi, ona još uvijek ne razmišlja.

-Nemam nešto udvarača koliko ja znam ali to je možda zato što se ne krećem po gradu. Nemam ni vremena sad za to – zaključila je ona.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Policija objavila video: Više stotina huligana napalo 16 policajaca / Bljesak.info

POPOVIĆ PREKRŠIO PRAVILO “Zvezda Granda” zbog ovih kandidatkinja, a jedna od njih je Žena mačka – Senzacija