in

“A ti kad imaš intimne odnose na televiziji pred ženom?” Tiktoker žestoko uzvratio Slobi Radanoviću – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Zbog fotografije koju je objavio srpski tiktoker Andrija Milivojević Vajvai, pevač Slobodan Radanović ga je javno prozvao, a onda je usledio i brutalan odgovor.

Sve je počelo u onom trenutku kada je Vajvai pozirao za društvene mreže držeći devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu.

Nakont što je pevač isprozivao tiktokera, Andrija je na Instagram profilu podelio Slobin komentar na njegovu fotografiju, a ispod je okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

– A ti kad je*eš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M’rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu – glasio je komentar, sa kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo… Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice – napisao je prethodno Radanović na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.

Srbijadanas.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mbappe novi ugovor proslavio hat-trickom, slavio i Ahmedhodžićev Bordeaux

Kako je Jagodina dobila ime