in

Neno Murić objavio novu pjesmu: “Kafanska” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Neno Murić predstavio je novi singl i prateći spot “Kafanska”.

Iako Nenu Murića karakterišu kao interpretatora lirskog senzibiliteta, on je mnogo više od toga. On je umjetnik koji svu svoju emociju pretoči u muziku, pa je upravo tako i nastao novi singl, prepun emocije, ali i ljubavnih problema.

Kafane su uvijek bile središta gdje su se liječile nesretne ljubavi, slavili lijepi momenti i stvarale priče o kojima će se dugo pričati.

Svoju karijeru počeo sam u manjim kafanama i pjevao različite muzičke žanrove. Tu sam imao priliku da upoznam divne ljude. Znam koliko je kafana bila tražena, pa sam sjeo i sa svojim saradnikom Edvinom Hadžićem napisao ovu pjesmu. Miriše na neke 80-te godine kada se drugačije i sporije živjelo – istakao je Neno.

Za novi singl Neno Murić potpisuje tekst zajedno sa Farukom Mustačevićem. Muziku također potpisuje Murić u saradnji sa dugogodišnjim Edvinom Hadžićem koji je svoj pečat singlu “Kafanska” dao kroz aranžman.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Muzičari ne smiju nikako biti pasivni, bez obzira na sve. Ja sam prolazio kroz različite faze. Bilo je onih u kojima mi jednostavno nije bilo do stvaranja, čak ni do nekih dužih razgovora, ali moramo se pokrenuti. Mislim da su protekle dvije godine bile idealne za stvaranje, tako da sam i ja nekako se usredsredio i kanalisao svoju energiju u pisanje – rekao je Murić.

“Pjesma bola iz D-mola” na našem je muzičkom kanalu!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Top pet frizura za sve tipove kose zbog kojih nećete požaliti

Ključ uspjeha? Trofeje u BiH odnijeli su samo oni koji su imali – ovo!