in

Čapljinski volonteri najavili odličnu hranu i druženje na događaju ”Čapljina u tanjuru” / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Čapljina i Kuharska udruga ”Čapljina” organiziraju manifestaciju ”Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja” koja će se održati 22. svibnja u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00 sati.

Danas su volonteri/učenici Srednje škole Čapljina, zanimanja koja odgovaraju karakteru manifestacije, imali radni sastanak sa gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem i suradnikom za kulturu Ninom Stojićem, gdje su dogovorili i precizirali svoje uloge u provedbi manifestacije.

Foto: Bljesak.info / Volonteri najavili događaj Čapljina u tanjuru

”Kao organizatori, s ponosom možemo istaći da su veoma važne uloge u cijeloj pripremi i provedbi povjerene mladim Čapljinkama i Čapljincima. Tako da pored ovih 30 učenika smjera Kuhar, Ekonomist i Hotelijersko-turistički ugostitelj, za grafički dizajn i logo manifestacije je zaslužan Tomislav Dragičević (22.g.), audio najavu manifestacije je odradio Marko Škipina (24.g.), a voditeljica je mlada zaposlenica Radiopostaje Čapljina Mia Lovrić”, rekao je Nino Stojić.

Foto: Bljesak.info / Volonteri najavili događaj Čapljina u tanjuru

Zabava za najmlađe bit će u vidu glazbene radionice, likovna radionica, dvorci za skakanje, fotobooth, ekološka radionica.., dok će izlagači ponuditi maslinovo ulje, razne likere, brew pivo, med, rukotvorine, voćne delicije, kolači..

Od hrane na stolovima će biti uštipci, pura, toć od divljači, sataraš.., a u kulturno-zabavnom dijelu programa nastupaju Zoster, HKUD ”Zora”, VS ”Neretvani” i DJ Kale..

Cijene su simboličnog karaktera, a kupon za tanjur specijaliteta iznosi 4,00 KM.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SLAVLJENICA GORI: Katarina Grujić napravila rođendansku gala proslavu

SVUDA VAS IMA: Sanja Kužet iznenađena prizorom na svadbi kod Popovića