in

“Novo vrijeme, nova muzika…!” Slađa Alegro komentarisala Konstraktu

Slatka-Tajna.Eu

Seka Aleksić organizovala je promociju novog albuma, a među gostima su se pojavila mnoga poznata imena poput Adila Maksutovića, Isaka Šabanović, Saše Vidić, Goge Sekulić, Slađane Trajković i mnogih drugih.

Jedna od zvanica bila je i pjevačica Slađa Alegro, koja je podijelila svoje mišljenje o Seki Aleksić, pa prokomentarisala Anu Đurić, Konstraktu te njen plasman na takmičenju za pjesmu Evrovizije

  • To i ptice na grani znaju, koliko je ona meni draga i koliko je volim. Ne doživljavam je kao kolegu, naše druženje i naša ljubav prosto nema nikakve veze sa poslom – rekla je Slađa pa se osvrnula ne Evroviziju:
  • Ne mislim ništa, Evrovizija je bolna tema za mene. Čini mi se da nisam dovoljno kompetentna za neko novo moderno vrijeme, novu muziku, ima nekih par numera, koje sam uspjela onako slučajno da zapratim, bili smo u inostranstvu na putu, svakako je nekako daleko od onoga što je nekad bilo. Ne znam koji je to put i zašto idemo svi tim putem, ali svakako ja sam za više muzike, za više, ne mogu reći normalnijih, zavisi šta je za koga normalno, ali malo više muzike i pjevanja – rekla je pjevačica.

(express/srbija danas)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Šta se dešava s uljem ako ga koristite više puta pri kuvanju

Luka Jović preuzima dio Fudbalskog kluba Zvijezda 09