in

NEKA ALEKSANDRA IDE SA RUSKIM MILIJARDEROM: Dejan Dragojević jedva čeka u Veternik

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević gostovao je u radio-emisiji u rijalitiju i progovorioo odnosu sa Aleksandrom Nikolić, nakon skandaloznih svađa.

Dejan se iznervirao što je Aleksandra sjedila sa bivšim momcima u dvorištu od ranog jutra.

Vraćam se, sjedi ona i pet bivših, a meni je bio problem zbog moje bivše žene sa kojom je bilo sve transparentno. Odnos se desio, nije da nisam bio spreman. Nisam pravio probleme, ljubomorne scene, sve je bilo kako treba. Ne može, njoj je interesantno da ulazi u rasprave pred kraj rijalitija. Kaže da može sa svima, a poremete je svi komentari. Može da se vidi koliko joj fali to malo, samo njoj da prija i nastavi u svoj cilj, a to je da stvara sumnju. Ne interesuje me bilo šta. Stvari koje stižu za nju ne uzimam zdravo za gotovo, zbog nje. Ja pričam drugačije, drugačije ona. Zamjerala je meni gdje ću da idem, a sad ide tamo i ne smeta joj ništa. Što se mene tiče ruski milijarder i paljba, a ja ću u Veternik – pričao je Dejan.

Uhvatio sam je da krišom pjeva i podbada. Sa Dalilom se sve desilo u ovoj sezoni, ne može da mi zamjeri. Vidi da je neko ne spominje i namjerno hoće sa njih dvoje u raspravu. Ja sam njoj rekao da gasim motore i da se ona ne petlja i ne dobacuje gluposti. Sinoć je htjela, gledam je kako pjeva i rekla da ja neću da se miješam da je odbranim. Znači sa Filipom si ušla da te ja branim? Od čega? Što sama prizvede? Tačno gađa ljude koji hoće. Rekao sam i za Osmakčića da ne spominje momka. Ko njoj šta radi i ko je dira? – govorio je Dragojević.

Zavoljela me je, ne mogu da lažem, ali ima rijaltii momente. Ja se odmah prebacujem u pab, nema krevet i da me slučajno pipne i da pričamo, kad će za dva dana isto da uradi. Nije to navika, nego čudan osjećaj te vuče da vidiš šta se dešava. Večeras je u 10 momačko veče i ja divljam, večeras je lansiranje. Dao sam sve od sebe, sinoć mi se sve pregrijalo. Ako si svesna da ćeš da se svađaš, nemoj da mi mjaučeš. Ona me sinoć zove i ne mogu da je odbijem – nastavio je

Mojima da kažem da se ne nerviraju. Mama, kad budeš kuhala supu, neće te ništa ujesti za ruku. Svaka moja reakcija nije normalna za druge, a za mene je najnormlanija, jer bi mogla da eskalira na drugu stranu – rekao je Dejan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Komentarisao si pomirenje Dalile i Filipa i rekao si da ga razumeš što se vratio u odnos sa Dalilom. Da li si sebe prepoznao na početku veze sa Dalilom? – pitao je Karić.

Nisam ih komentarisao. Takva je situacija. Koliko god da se vrijeđaju, zna se da će se pomiriti. Ja Aleksandri kažem da me Dalila ne zanima, ne osjećam mržnju, emociju niti bilo šta. Ovo je zapisano i to će biti tako – odgovorio je Dragojević.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U subotu većinom sunčano, ali na kopnu nestabilno, vruće i sparno

(3) Discover the 10-Second Solution