in

NAJTEŽI IZAZOV U “SURVIVORU”: Plavi tim skupo plaća poraz

Slatka-Tajna.Eu

Kandidati Survivora’ odigrali su novi izazov za plemenski imunitet koji je pokazao koliko je svatko od njih vješt kada se kroz prepreke mora provlačiti zatvorenih očiju.

U rundama su se natjecala po dva kandidata iz svakog tima, od kojih je jedan imao povez preko očiju, dok ga je drugi navodio kako da se kreće unutar poligona, a smirenost, komunikacija i timski rad bili su od ključne važnosti za uspjeh.

izazovu su se bolje snašli članovi crvenog tima, a pobjednički rezultat 8:4 omogućio im je spas od sudjelovanja na nominacijama koje su zbog novog pravila da se odsad u duelu natječu samo kandidati iz istog tima svima postale još omraženije. 

Plavi će tim ovoga puta svoj poraz skupo platiti jer će se sasvim sigurno oprostiti od jednog kandidata, a koji će timski kolege odmjeriti snage u duelu otkrit će se nakon nominacija i izazova za lični imunitet koji tek slijede.Tim će međusobnim glasovanjem odabrati prvog duelistu, a osvajač osobnog imuniteta ne samo da će se spasiti od nominacija, nego će biti odgovoran za odabir drugog duelista, pa će članovi plavog tima po prvi put na vlastitoj koži vidjeti kako funkcioniše novo pravilo. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Branku i Mini, koji su već napustili crveni tim i postali članovi žirija, uskoro će se pridružiti prvi kandidat iz plavog tima.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAKON SKANDALA: Milica Ristić slavila rođendan sa Nikolom Rađenom

Sve je spremno za spektakl: Hiljade navijača dočekat će osvajače Kupa BiH