in

MORAM ODATI PRIZNANJE: Rada Manojlović otkrila da li se zaista pomirila sa Milanom Stankovićem poslije 10 godina!

Slatka-Tajna.Eu

Svi bruje o navodnom pomirenju pevačice Rade Manojlović sa kolegom Milanom Stankovićem, nakon njenog raskida sa Harisom Berkovićem.

Kako se piše, Rada i Milan navodno zajedno obilaze i manastire, a za pomirenje su čak dobili i blagoslov.

Sada se oglasila Rada i otkrila istinu o navodnom pomirenju sa Stankovićem.

– Nije istina, naravno, ali moram odati priznanje autoru, jedna od jačih sapunica i zapleta, kakva crna “Kasandra”. Smejem se ceo dan – prokomentarisala je Rada i time stavila tačku na nagađanja.

Podsetimo, Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine tokom zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori. Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik. Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je krenula da se pogoršava. Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom i to je bio znak da su zaista raskinuli. Milan je nakon raskida sa Radom pevačicu optužio da ga je varala, međutim oni su ostali u prijateljskim odnosima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uspješno realiziran Mini MBA program UniCredit Bank

Boston deklasirao Majami za izjednačenje u polufinalu