in

PLAVI OSTALI BEZ POZIVA: Crveni tim osvojio najvažniju nagradu “Survivora”

Slatka-Tajna.Eu

Plavi i crveni tim odmjerili su snage u novom izazovu koji ih je potaknuo da daju sve od sebe jer je nagrada bila telefonski poziv dečku, suprugu, prijatelju ili članu porodice. U novom poligonu kandidati su puzali, okretali se, skakali i ostavili srce na terenu, a s rezultatom 8:7 crveni je tim pobijedio i prekinuo fantastični pobjednički niz plavog tima. Dok su crveni slavili dugo iščekivanu pobjedu, za porazom je među plavima najviše žalio Goran koji je u ovom izazovu unatoč velikoj motivaciji bio nešto manje uspješan nego inače. 

Iako je Nevena u dosadašnjim nagradama koje su uključivale pozive ili bilo kakvu vrstu kontakta iz vanjskog svijeta bila najemotivniji kandidat iz plavog tima, ovoga je puta iznenadila svoje suigrače svojom neočekivanom reakcijom na propuštenu priliku za telefonskim pozivom.

Ja sam se naglo predomislila kad sam malo razmislila o toj nagradi. Ne treba mi ništa izvana od poziva. Meni je drago što će crveni razgovarati, ja sam ionako odlučila prebaciti prebivalište i boravište ovdje, tako da ne idem nazad– poručila je Nevena.

Dok je plavi tim odmarao u kampu, članovi crvenog uputili su se po svoju nagradu, a osim telefonskih poziva koje su svi s nestrpljenjem čekali, kao dodatak su ih dočekali hrana i piće. Suze i smijeh obilježili su nostalgično druženje tijekom kojeg su kandidati telefonirali sa svojim najmilijima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovo su bizarna pravila Maska za zaposlene u Tesli

Petlja kakvu rijetko ko ima: Pogledajte trojku Micića za finale Eurolige