in

LARA ČOLIĆ U KREVETU S DEČKOM: Čola progovorio o svojoj kćerki

Slatka-Tajna.Eu

Mlada Lara Čolić postaje sve aktivnija na Instagramu, a sada je objavila fotografiju sa svojim dečkom s kojim  je u vezi godinu dana. O pojavljivanju svojih kćerki u javnosti, Zdravko Čolić nikada nije govorio, a one uživaju u popularnosti i, također se ne oglašavaju.

I dok se o ljepoti starije kćerke Une pisalo u nekoliko navrata, sada je javnost iznenadila i Zdravkova mlađa kćerka Lara koja je objavila fotografiju iz kreveta i to sa svojim dečkom s kojim je u vezi godinu dana.

Lara često objavljuje fotografije s dečkom, ali je ova slika privukla dosta pažnje.

Naime, Čola nikada nije komentirao objave svojih kćerki na Instagramu, on je jednom prilikom istakao da je ponosan na Unu i Laru.

Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dječaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar – rekao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Što se Une tiče, sve je nagovještavalo da će se ona baviti javnim poslom, a legendarni pevač jednom prilikom otkrio je da će se njegova kćerka ipak odlučiti za poziv koji nije propraćen medijskom pažnjom.

– Vjerovatno se neće baviti javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svijetu. Svim mladim djevojkama, djevojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što nisu takve – rekao je Čola jednom za domaće medije.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Eksplozivna naprava pronađena u Sarajevu, FUCZ izdao upozorenje građanima

KONSTRAKTI SKAČE CIJENA: Pjevačica bilježi vrtoglavi uspjeh nakon Evrovizije