in

MILICA PAVLOVIĆ OTVORENO: Ljubomorne duše nervira moj rad

Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović otvoreno je govorila o svojoj karijeri, uspjehu koji je postigla od kada se pojavila na sceni i istakla da je sve postigla samo svojom zaslugom.

-Došlo je vrijeme da kažemo ljudima kako stvari stoje. Naravno da tu postoji neko ko je lud, naravno da postoji neko vjeruje u mene, naravno da postoji neko ko me finansira, hajde da se uozbiljimo. Možda je došlo vrijeme da kažem ko je to, ali mislim da ću mnoge razočarati – to sam ja. Ja stojim, ponosna sam, mirno spavam, mirno se budim – rekla je jasno Milica.

Iako joj je pjevanje najveća ljubav, to nije jedini posao kojim se bavi.

-Pored toga što se bavim pjevanjem, to je moja najveća ljubav na svijetu ja sam i zaštitno lice mnogih svjetskih brendova i kampanja i radim danonoćno. Prije neki dan sam potpisala ugovor za jednu veliku kampanju koja kreće od juna. Ljubomorne duše nervira moj rad, vjerovatno zato što ih podsjeća na njihov nerad, pa još malo da ih nerviram kada me budu gledali na bilbordima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore – rekla je Milica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NEOBIČAN DETALJ IZ TURSKE: Šta je to privuklo pažnju Dušku Tošiću?

UPFBiH i predstavnici 19 sindikata iz realnog sektora uputili pismo Vladi FBiH i traže izjašnjenje o ustavnosti Zakona o minimalnoj plaći