in

ŽESTOK OBRAČUN BRAĆE! Vojin je bez milosti srozao Veljka Ražnatovića, sukob i dalje traje?! Ostaćete u nevjerici! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ja sam Crnogorac, ponosim se time”, stoji u poruci uz zastavu Srbije kao jasan stav na čijoj je strani i koga podržava.

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, nija baš u najboljim odnosima sa polubratom Veljkom Ražnatovićem, te su često imali javne okršaje preko društvenim mreža.

Naime, Veljko je pre par godina pobedio u tadašnjoj banjalučkoj dvorani “Borik” mađarskog borca Andraša Čomora nokautom u drugoj rundi, a njegov polubrat je imao intrigantan komentar koji se i danas komentariše i pamti.

Njega su u borbu sa Čomorom ispratili stihovi čuvene pesme “Dogodine u Prizrenu”.

Zbog načina na koji je izašao u ring ga je na društvenim mrežama isprozivao polubrat Vojin Ražnatović, koji mu je poručio da je trebalo da izađe uvijen u zastavu Kraljevine Crne Gore i da se tako priseti očevih korena.

“Trebalo je da se priseti da mu je otac Srbin iz Crne Gore i da zamota zastavu Kraljevine Crne Gore oko sebe kada izlazi u ring i da time pokaže solidarnost sa svojim narodom koji prolazi kroz neka od najtežih vremena u skorijoj istoriji”, pecnuo je na Fejsbuku tada Vojin mlađeg polubrata, a prethodno se osvrnuo na aktuelnu situaciju u regionu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zna se odakle su Ražnatovići. Koreni nisu na prodaju. Uvek uz svoj narod”, napisao je on uz heštag #SrpskaSparta.

Istini za volju, i sam Veljko se pre borbe osvrnuo na napetu situaciju u Crnoj Gori zbog potpisivanja spornog Zakon o slobodi veroispovesti ili uverenja.

On je tada to uradio na Instagramu neposredno pre meča, gde je na storiju objavio fotografiju na kojoj su Vuk Karadžić, Njegoš i Nikola Tesla uz poruku:

Ja sam Crnogorac, ponosim se time”, stoji u poruci uz zastavu Srbije kao jasan stav na čijoj je strani i koga podržava.

espreso.co.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Na što nas sve upozorava slučaj Mirele Čavajde?

17. maj – m:tel obilježava svjetski dan komunikacija