in

Željezničar prokockao pobjedu uprkos paklenoj atmosferi na Grbavici

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaleri Željezničara na Grbavici su dočekali ekipu bijeljinskog Radnika u okviru m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica je završena bez pobjednika rezultatom 1-1. Radnik se ovim rezultatom oprašta od nastupa u Premijer ligi BiH naredne sezone.

Ova utakmica bila je posebna jer se Grbavica večeras oprostila od legendarnog bh. stručnjaka Ivice Osima, koji je preminuo u Grazu u 81. godini.

Navijači Željezničara priredili su spektakularnu atmosferu na Grbavici, na početku utakmice pružili su sjajnu koreografiju u čast legendarnog Ivice Osima, a tokom utakmice upalili su i 81 baklju, čime su na sjajan način pokazali koliko je Ivica Osim značio Željezničaru.

Željezničar je već u 11. minuti stigao do prednosti golom Sedada Subašića. Fudbaler Željezničara je nakon pogotka proslavom oduševio navijače Željezničara. Podigao je dres koji je napravljen sa brojem 8 u čast legendarnom Ivici Osimu. Željezničar je sa prednošću otišao na odmor.

Brojne prilike promašili su igrači Željezničara, a kazna je uslijedila desetak minuta prije kraja susreta, kada je Handžić pogodio za poravnanje nakon smušenosti u odbrani Željezničara.

U 90. minuti Željezničar je imao sjajnu priliku, ali je Batar faulirao Beću na 18 metara i zaradio direktan crveni karton.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Do kraja susreta, Željezničar nije uspio obradovati navijače i ponovo stići do prednosti.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

On unosi nered, voli izlaske, ja sam čuvar ognjišta: Pišekova je ovako živjela sa Vidojem prije nego što ih njegova smrt razdvojila! – Senzacija

U utorak oblačnije i većinom manje toplo, uz lokalno izraženije pljuskove