in

Xhaka isprozivao saigrače nakon poraza: Trebaju nam igrači koji imaju mu*a za ovakve mečeve

Slatka-Tajna.Eu


Ogorčen nakon poraza Arsenala


Fudbaleri Arsenala sinoć su u gostima poraženi od Newcastlea sa 2:0 čime je plasman u Ligu prvaka čini se postala nemoguća misija.



Topnici su bili u odličnoj situaciji prije dva kola u odnosu na Tottenham i imali su sve u svojim nogama, ali su to upropastili.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Arsenal je prvo poražen od Tottenhama, a sinoć ih je pobijedio i Newcastle zbog čega su sa četvrte pali na petu poziciju. Sada Tottenham ima odličnu situaciju da se plasira u Ligu prvaka, dok će Arsenal najvjerovatnije put Evropske lige.

Igrači Arsenala sinoć su razočarali svojom igrom jer su na terenu izgledali potpuno nemoćno. Newcastle je diktirao tempo igre cijelu utakmicu i Arsenal uopšte nije mogao da dođe do svoje igre.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon meča izjavu je dao i iskusni veznjak Grant Xhaka koji nije štedio sebe i svoje saigrače, te je poručio da ovakvom igrom ne zaslužuju plasman u Ligu prvaka.

“Izgledali smo kao niželigaš na terenu, a Newcastle je izgledao kao ekipa koja igra Ligu prvaka. Ovo nije bilo dovoljno da idemo u Ligu prvaka, nije čak dovoljno ni za Evropsku ligu. Trebamo igrače koji imaju mu*a da igraju u ovakvim utakmicama. Ko nije spreman da igra ovakve mečeve neka ostane kući, bez obzira koliko ima neko godina”, rekao je Xhaka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Arsenal u posljednjem kolu za vikend igra na svom terenu protiv Evertona, dok će Newcastle u goste već otpisanom Norwichu. Topnici će se nadati čudu i kiksu Tottenhama, ali će im trebati pobjeda protiv Evertona koji se i dalje bori za opstanak u Premiershipu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DAMSKI STIL: Džejla Ramović zablistala u Oslu

Čuva li NATO Bosnu i Hercegovinu?