in

Pukla ljubav zbog pjevačicinog bivšeg dečka? Otkriveno zašto su se razišli Rada Manojlović i Haris Berković – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

I dok su svi čekali svadbena zvona, nedavno je medijima odjeknula vijest o raskidu pjevačice Rade Manojlović i Harisa Berkovića.

Par se ovim povodom dugo vremena nije oglašavao, pa je sve bilo na nivou informacija izvora i nagovještaja. Međutim, kako sada piše “Svet”, a prense mediji oglasio se navodno Haris Berković, pa povod raskida ovog para više nije tajna.

Naime kako tvrdi izvor Sveta, Haris se požalio da mu je navodno prekipelo zbog Milana Stankovića, koji je Radi “isprao mozak”, te je bila više okrenuta bivšeg nego njemu, koji je zbog nje zapostavio karijeru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Haris i Rada već dugo nisu kako treba, stalno su se svađali i skroz su se udaljili. Njemu je jako smetalo njeno druženje sa Milanom, ne zato što joj je bivši dečko, već zato što je smatrao da loše utiče na nju. Kada god bi potegao temu oko Milana izbila bi svađa i sve mu se mučilo. Rada se skroz okrenula vjeri i promijenila odnos prema dečku, jer joj je Milan “isprao mozak” – kaže izvor kome se Haris povjerio i požalio da se Rada mnogo promijenila.

-On je zbog veze sa njom zapostavio karijeru i sad vidi da je pogriješio, ali se nadao da je veza sa Radom za cijeli život. Ona se mnogo promijenila, više ne zna ni šta radi ni šta priča – kaže izvor blizak nekadašnjem paru otkrivši javnosti da je Milan Stanković verovatno bio jedan od osnovnih razloga za raskid Rade i Harisa – piše.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Od Dodika pred izbore po 50 evra: ‘Potrošiti nije problem’

Guardiola je imao jasnu poruku za igrače Southamptona pred duel s Liverpoolom