in

Pokojni Vidoje imao kolekciju satova od 4 miliona dolara: Hvalio se na mrežama skupocjenim brendovima, a neki tvrde da su sve kopije! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ni poslije više od nedjelju dana od smrti Vidoja Ristovića ne prestaje interesovanje za njega. I dalje se polemiše šta ima od imovine i ko će koliki dio naslijediti, s obzirom na to da je poznato da se neke vrijednosti, poput stana u Beogradu, nisu ni vodile na njega.

Kako su mediji izvještavali, najveći dio njegovog nasljedstva biće dragocijenosti čiji je kolekcionar bio, poput vrijednih slika, nakita i umjetničkih djela.

Ono što je manje poznata činjenica je da je pokojni Vidoje bio jedan od najstrastvenijih i najvećih kolekcionara satova. On je, kažu oni koji su ga poznavali, davao ogromne svote novca da bi imao neke od najskupljih i najraritetnijih modela, čija vrijednost na tržištu dostiže i po nekoliko stotina hiljada eura. Ipak, postoje i oni koji tvrde da su zapravo u pitanju samo odlične, ali i skupe kopije luksuznih brendova.

Inače, na Ristovićevom Instagram nalogu mogu se vidjeti fotografije na kojim on pozira sa satovima najluksuznijih svjetskih brendova kao što su “roleks”, “ričard ril”, “patek filip”, “odemar pige” (AP) i mnogi drugi. Cijene satova koje je on nosio na svojoj ruci i redovno pokazivao svojim pratiocima variraju, a jedan od njih na tržištu danas vrijedi čak milion dolara. Ovaj AP sat koji je proizveden u samo nekoliko primjeraka, pored vrhunskog mehanizma odlikuje i narukvica od kože aligatora, kao i brojačanik oko kog se nalaze dijamanti najfinijeg kvaliteta.

Pored njega, on je, sudeći po fotografijama sa Instagrama, u svom vlasništvu imao i zlatni “patek filip” od 570.000 dolara, kao i još jedan od bijelog zlata čija je cijena 300.000 dolara.

Pokojni historičar umjetnosti bio je i veliki ljubitelj čuvenog “roleksa”, pa je tako, između ostalog, imao i nekoliko modela čija cijena varira od 10.000 (na kome se nalazi lik Mikija Mausa), pa do 33.000, koliko je morao da izdvoji za model “rut bir”. Pored njih, na fotografijama se mogu vidjeti i crveni “ričard mil” od 475.000 dolara, još jedan “patek filip” od 190.000 i AP u vojničkom dezenu od tričavih 50.000 dolara. Naravno, ako su originali u pitanju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovo su samo neki od satova koje je Vidoje imao, a oni koji ga poznaju kažu da je posjedovao i druge i da je vrijednost njegove kolekcije oko 4.000.000 dolara. Oni koji vjeruju da su u pitanju kopije smatraju da ukoliko je posjedovao toliko vrijednu kolekciju, nikad sa suprugom Nikolinom ne bi podigao dva kredita od po 400.000 eura za kupovinu kuće u Zagrebu i da na oba imaju hipoteku.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trebinje domaćin konferencije “Jačanje regionalnih turističkih proizvoda”

Guardiola otpisao svog “miljenika” i poručio mu da traži novi klub