in

POJEO SAM HUSINE BAKLAVE: Miki Đuričić opleo po zadrugarima bez ustezanja

Slatka-Tajna.Eu

Drvo mudrosti je poželilo da čuje mišljenje Mikija Đuičića o dešavanjima u Bijeloj kući.Miki je bez ustezanja komentarisao sva aktuelna zbivanja.

Drvo dobro si se setio da me zoveš. Znamo svi da je Dalila najgora po svojim postupcima, a čovjek čija je žena pala u depresiju, on je odvede kod istjerivača đavola umjesto kod psihijatra, a Dejan je šutio kada se ona j*bala sa drugim, a sada priča. On se nadao pomirenju, ja mislim da je on sve vrijeme razmišljao o ogradi u Šepku. Ja ne mogu da pohvatam koliko ima Mujića, ja sam mislio da je ona jedinica. Šok odnosi u porodici, ovaj istjeruje đavola, ova donosi neke stvari, ma mrš kod psihijatra. Meni je ovo strašno, Marko i Divna DNK su gospoda za ove. Meni je najčudnije. Dejan je taj koji je odlučio da komunicira sa porodicom, nije mu Dalila branila, a ona je najgora. Njemu nije bilo loše, pa nije htio da bježi. Ušuškao se. On nije radio ništa, dok je ona učila – rekao je Miki.

-Vi treba da pustite snimke, sve ono što su pričali. Mensur i Milica su postali mnogo bolji od kada su sami. Anđelo i Dalila su smiješni. Njoj se zamjeraju mnoge stvari, ona je pokvarena, podla, a drugi joj zamjeraju što se zaljubila u Cara i Anđela, a koliko je Mina imala momaka, koliko je Car imao djevojka. Dajte mi tablu da napišem ko je sa kim bio, to je svingeraj klasičan. Fran je dečko od Paole, a bio je sa Minom i Sanjom, koja je bila sa Matorom, i Anđelom, ali ima tu svega. Nama se narod smeje napolju, Dejan vjeruje da je zemlja ravna ploča, on vjeruje u sve nenormalno, a Dalila nije loša ako se zaljubila u nekog drugog. Ona je loša zbog mnogih stvari. Ja sam Dejanu govorio mnogo toga da se opameti, ja sam mu rekao sve. Da Dalila nije pravila greške on bi i dalje bio sa njom. Ja sam mu govorio da bude fin da ne pravim problem. Moram da kažem da sam pojeo Husine baklave, i ja sam ih pojeo nije mi ništa bilo. Dejan ih je sklonio iza trosjeda. Uzeo sam i čokoladice od Dalile.- rekao je Miki.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Miljana je toliko bezobrazna, ja je volim, ali mi ona nije jasna. Ona nije glupava, zna da Zola kupije mir zato npada Bebicu. Miljana, Zola, Bebica su ista bljuvotina kao Car i Dalila. Bebica je super, on kad nije sa Miljanom je sjajan, a Zola je samo iskorišćava – rekao je Miki.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Čuva li NATO Bosnu i Hercegovinu?

SLOBA RADANOVIĆ KIPTI OD BIJESA: Oglasio se nakon pobjede Ukrajine na Evroviziji – Poruka da se naježiš – Senzacija