in

MIĆONI: “Suze mangupske” novi je singl – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Hayat Produkcija predstavlja novi singl umjetnika Mićonija. “Suze mangupske” naziv je pjesme o jednoj nesretnoj ljubavi. Ljubavi koja se desila u pogrešno vrijeme između dvoje mladih ljudi. Mićoni

O emociji najbolje govori pjesma. Nekada nam život podijeli krive karte, pa ih nosimo kroz cijeli život. Pjesma je to o inatu, koja jasno apostrofira ljubav kao najmoćniju energiju. Pjesma je energijom pitka i radiofonična, a Mićoni se nije previše odmakao od svog dosadašnjeg muzičkog djelovanja. Tekst i muziku potpisuje Gordan Muzurović, a aranžman Samir Zavlan.

Za pjesmu je snimljen i spot. Vide spot je produkcijom, atmosferom i pričom predstavio “Suze mangupske” na najbolji način. Režiju potpisuje Anis Mujanović koji je još jednom pokazao zašto je omiljeni među izvođačima. Ovaj projekat je jedna zaokružena priča, uhu i oku ugodno iskustvo.

Jedini adekvatan način da se pjesma zaštiti i nađe pravi put do publike jeste da iza nje stane bh. izdavačka kuća. Jedino tako se može unaprijediti rad svih izvođača na istom djelu kroz kolektivne organizacije koje se bave zaštitom autorskih i Sony prava– istakao je direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Suze mangupske” ugledale su svjetlost dana i spremne su za put do slušaoca.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Banožić kleveće čovjeka koji je riskirao svoj život 1992. godine

Trebinje domaćin konferencije “Jačanje regionalnih turističkih proizvoda”