in

Ljubav si života mog: Oženio se šarmantni Mostarac iz “Zvezda Granda” – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Adnan Jerlagić učesnik Hayatovog muzičkog takmičenja “Zvijezda možeš biti ti” i srbijanskog takmičenja “Zvezde Granda” jučer se oženio. Svoje svadbeno veselje nije krio te su svi njegovi pratioci na društvenim mrežama mogli vidjeti djelić atmosfere sa ovog njegovog slavlja.

 

On je jučer uz objavu zajedničke fotke napisao “Jednom u životu da ti dragi Bog da pravu ženu ljubiš, ljubav si života mog”. Na svadbenom veselju pjevao je također Mostarac Dino Memić, a ni mladoženja nije bježao od mikrofona.

 

Šarmantni Mostarac je oženio Aminu kojoj se, prije nepunih mjesec dana, i šerijatski zakleo na vječnu ljubav. Ovaj mladi pjevač je i tada podijelio neke trenutke sa svog vjenčanja, kao i njegova supruga koja je uz objavljenu fotografiju napisala “Stala sam mu u kraj”. On na tim fotografijama drži svetu knjigu Kur’an u rukama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Adnan Jerlagić je po zanimanju medicinski tehničar, a pjevanjem se bavi aktivno. Učestvovao je na muzičkim takmičenjima “Melodije Mostara” i “Zvijezda možeš biti ti” gdje je osvojio drugo mjesto. Takođe je bio učesnik zvejezda Granda gdje je ostavi pozitivan utisak kako na žiri tako i na publiku.

 

Ovim putem želimo im mnogo sreće u budućem zajedničkom životu!

Senzacija.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prve fotografije hapšenja Vladimira: Upucao suprugu na spavanju, pa pobjegao

DAMSKI STIL: Džejla Ramović zablistala u Oslu