in

Konstrakta stigla u Beograd: Umjetnica planira da bude nevidljiva, pa odgovorila na pitanje da li je Evrovizija namještena! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Ana Đurić Konstrakta je sletjela u Srbiju, gdje je stigla iz Milana. Brojne medijske ekipe su je dočekale na aerodromu.

Kako navodi izvor koji se zatekao na istom letu, Konstrakta i tim su slavili na putu do Beograda, a kako kaže dobili su tortu i šampanjac, a imali su najavu i od pilota, što je kasnije i sama Konstrakta potvrdila, a i rekla je da članovi posade nisu tražili da im pjeva.

Sa osmijehom na licu, Konstrakta je pozdravila sve prisutne koji su joj aplaudirali zbog uspjeha koji je donijela zemlji. Na aerodromu je sačekao veliki broj ljudi, a međi njima i novinari kojima se predstavnica Srbije obratila.

Novinari su je najprije pitali kako se osjeća,a zatim i za impresije.

– Osjećam se lijepo. Bilo je sve prijatnije i prijatnije, bilo je možda napeto u onoj prvoj polufinalnoj večeri i to ste vjerovatno i vi ispratili, sa onim čitanjem… Dobro je bilo na kraju. Finalno veče, tu smo bili lagani – rekla je nasmijana Konstrakta.

Pitali su je i da li je očekivala da će biti na 5. mjestu.

– Pa ja nisam, pogotovo poslije glasova žirija, bilo je… Ali publika me iznenadila i summa summarum, dobro smo prošli, ustvari smo odlični, a onda se osvrnula i na nezgodu sa bubicom (in ear) koja joj je ispala usred izvođenja.

– Svaki put smo ga lijepili, za svaku probu, čupali me, čupali i kad je došlo “ma ne moramo da lijepimo danas” i on ispadne, ali ok je, čuje se to sve, drugi je radio, publika je bila tu da da ritam.

Konstrakta se dotakla i pjesme i koreografije kao i viralnosti.

– Ova pjesma izgleda ima viralni potencijal i samo je potrebno to neko vrijeme da se ukači.. Tamo u onom prostoru gdje smo bili svi mi izvođači, malo po malo, pa među onima što nude kafu, pa tetkicama i svaki dan sve više i više (pokazala je njen najpoznatiji potez, okretanje šake lijevo-desno) koji pri susretu rade to.

Nije bilo čarki među timom, a rekla je da je imala tremu prve polufinalne večeri.

– Jesam, imala sam, mislim da se to i vidjelo. Kada sam sjela na onu stolicu srce mi je malo jače kucalo nego što treba i drugačiji je potpuno zvuk, pa kad sam čula sebe u malom mozgu, malo sam se zbunila, ali sam se snašla kasnije – ispričala je Konstrakta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ono što je oduševilo javnost je i podrška Novaka Đokovića koji je prvi put javno podržao neku ličnost na svojim profilima na društvenim mrežama.

– Drago mi je. Podrška od svih naših ljudi je neuobičajno velika i nekako mi je drago zbog nas međusobno, kao i sa komšijama, lijepo smo se povezali i podržali.

Na pitanje novinara kakvi su dalji planovi umjetnice, Konstrakta je odgovorila šaljivo, u svom stilu:

– Umjetnica planira da bude nevidljiva u narednom periodu. Stupa na snagu projekat “umjetnica je nevidljiva”. Nestaćemo na neko vrijeme, da se saberemo i posvetimo drugim stvarima.

– Mamaaaa, kidaš mama – rekla su djeca Konstrakti, a ona jedva čeka da od kući i da ih vidi.

– Nastupamo kao Konstrakta, ali u suštini Zemlja gruva jeste Zemlja gruva i Konstrakta, tu smo zajedno – rekla je.

Konstrakta ne misli da je to glasanje bilo namješteno, jedva čeka da pojede nešto kuhano, a svidjela joj se predstavnica Portugalije i nije bilo mnogo druženja zbog gustog rasporeda.

– Osjetila sam najveću podršku od naših susjeda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lijepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli – istakla je.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U utorak oblačnije i većinom manje toplo, uz lokalno izraženije pljuskove

Nataša Bekvalac skinula se u bikini, pa joj poručili: Umišljena ljepotica – Senzacija