in

Igor Starović je ludo volio voditeljku: Preminuli muzičar ovako je pričao o vezi sa Draganom Katić! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Frontmen popularne grupe “Divlji kesten” Igor Starović preminuo je danas, poslije kraće bolesti, u 56. godini – potvrđeno je “Novostima” u porodici.

Igor je proveo 10 godina u bendu “Divlji kesten” gdje je bio pjevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vrijeme rata i odmah su postali miljenici publike.

Igor Starović ludo je volio voditeljku Draganu Katić. O njihovoj vezi prije skoro dvije decenije dosta se pisalo, a onda je uslijedio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sjećanja. On je jednom prilikom 2021. godine govorio o njoj.

– To je bilo zaista davno, jedva se i sjećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je prije više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja – prisjećao se Igor.

Dragana Katić i Igor Starović su u periodu kada su se zabavljali radili punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspijevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

– Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najljepša sjećanja – rekao je on jednom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju njegovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Brčkom tender za odlazak na saučešće o državnom trošku

Novi skandal zbog varanja na Eurosongu, Rumunija tvrdi: Nismo Ukrajini dali 12 bodova! – Senzacija