in

Guardiola je imao jasnu poruku za igrače Southamptona pred duel s Liverpoolom

Slatka-Tajna.Eu

Želi da pobijede

Southampton u utorak igra protiv Liverpoola i taj meč je svakako jako važan u borbi za titulu.




E. Škorić



City je odigrao u nedjelju 2:2 u gostima kod West Hama, pa sada Liverpoola ima priliku da se pobjedom primakne na bod Građanima.

Nakon kiksa u Londonu, menadžera Cityja Pepa Guardiolu upitali su da li ima neku poruku za igrače Southamptona pred ovaj duel s Redsima, a on je hladnokrvno odgovorio: “Da, rekao bih im da pobijede 4:0 Liverpool”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Velika je privilegija da sami odlučujemo na svom stadionu o tituli i da ne moramo gldati na druge. Jednostavno, moramo dati sve od sebe i pobijediti. Bili smo dobri protiv West Hama, ali eto, izgleda da ćemo u zadnjem kolu morati da odlučujemo sami o sebi”.

City je mogao i jučer proslaviti titulu, ali je Riyad Mahrez u 86. minuti promašio penal pri rezultatu 2:2. Prethodno je West Ham vodio 2:0 na poluvremenu, a gosti iz Manchestera uspjeli da se vrate i osvoje bod.

City u zadnjem kolu čeka Aston Villu, a Liverpool Wolverhampton. Ukoliko tim Jurgena Kloppa sutra ne pobijedi, stvari su jasne…

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pukla ljubav zbog pjevačicinog bivšeg dečka? Otkriveno zašto su se razišli Rada Manojlović i Haris Berković – Ekspanzija.com

RAT UŽIVO: Erdogan ne podržava ulazak Švedske i Finske u NATO; Britanski admiral tvrdi da Putin gubi rat…