in

Čitlučanka Marija Ivanković najbolja u troskoku / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Međunarodnom atletskom mitingu ‘Dinamo Zrinjevac’, koji je održan u Zagrebu, članica Atletskog kluba (AK) ‘Brotnjo’ Marija Ivanković je osvojila prvo mjesto u troskoku.

Foto: Fena / Čitlučanka Marija Ivanković najbolja u troskoku

Miting je okupio veliki broj vrhunskih atletičara iz Hrvatske, Švicarske, Italije, Srbije, Brazila, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a održan je tijekom vikenda, obajvila je u ponedjeljak Općina Čitluk.

“Marija Ivanković je pobjedom u disciplini troskoku (12.59m) na jednom od najjačih atletskih mitinga u regiji uspješno otvorila ljetnu sezonu, gdje joj je glavni cilj obaranje novoga osobnog rekorda i skupljanje bodova za nastup na Europskom seniorskom prvenstvu u Munchenu”, poručili su iz AK ‘Brotnjo’.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iz kluba su naveli kako su njihovi članovi bili uspješni i u Zadru, gdje je održano 3. kolo Dalmatinske lige.

“U Zadru je održano 3. kolo Dalmatinske lige, gdje je naša članica Anna Ćurković bila najuspješnije sa dvije pobjede. Anna je pobijedila u skoku u dalj (5.65m) i u utrci na 100m s novim osobnim rekordom od 12.53. Anna se ovim rezultatima približila normama za nastup na Europskom U-18 prvenstvu koje se održava u Izraelu”, istaknuli su kluba

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRVO PRODAJE STANOVE, PA STIŽE U “ZVEZDE GRANDA”: Popović otkrio koliko plaća Viki

Velika Britanija: MEMORIJALNI TURNIR “EDVIN DINO HODŽIĆ I IRHAD RIZVO DURAKOVIĆ”