in

Često sam gledala muškarce sa visine: Jovana Tipšin dala ženama bitan savjet, pa priznala kako se njeguje i ide li kod plastičara – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno se, poslije kraće pauze, pjevačica Jovana Tipšin u punom sjajnu vratila svom prepoznatljivom stilu.

Mnogi kažu da su žene poslije 40. godine otpisane sa estrade jer svake godine dolaze nove muzičke nade, ali Jovana je primjer da svako ima mjesto na estradnom nebu i da za nju smena generacija ne važi.

-Biti pozitivan, biti ono što jesi i ne mrziti nikoga, voleti sve. Čovjek treba da ulaže u sebe ne samo spolja nego i iznutra jer kako zračite tako privlačite – tvrdi pjevačica.

Mnogi smatraju da poznate dame sve više liče jedna na drugu usljed odlaska kod istih hirurga, međutim Tipšinova nema potrebu za promjenom ličnog opisa.

-Nemam ništa protiv, ali pod nož samo ako moraš. Ja sam visoka, vitka, trudim se sa linijom, priroda, kozmetika… Vraćamo se polako, ali sigurno prirodi – rekla je Jovana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jovana važi za jednu od najviših pjevačica na srbijanskoj estradi, a sada je otkrila da li je to nekim njenim udvaračima predstavljalo problem.

-Ja sam u štiklama 1.95, ali nemam problem. Ja volim svoju visinu i volim kakvu me je Bog stvorio. Često sam gledala muškarce sa visine jer su niži (smijeh) – priznaje ona.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bh. pioniri osvojili drugo mjesto na turniru “Vlatko Marković”

Lađar s Une