in

Što te ubije, to te pojača: Juventus potpisuje Ivana Perišića!?

Slatka-Tajna.Eu


Žele iskoristiti odugovlačenje Intera


U srijedu smo gledali sjajno finale Kupa Italije gdje je Inter nakon produžetaka s 4:2 savladao Juventus, a dva gola za trijumf postigao je Ivan Perišić.



Odmah nakon utakmice počelo se raspravljati o budućnosti hrvatskog reprezentativca kojem ističe ugovor s aktuelnim prvakom Italije, a pojavile su se informacije i da je sve dogovorio s Chelseajem koje su demantovane.

Sada sa Čizme dolaze nove informacije, a one kažu da je upravo Juventus  spreman ponuditi ugovor Ivanu Perišiću jer se njegovi pregovori o produžetku ugovora s Interom odugovlače.

Ovo piše u današnjem izdanju milanskog lista Gazzetta dello Sport, koji izvještava da bi pronalazak dogovora s Nerazzurrima mogao biti težak za 33-godišnjaka, te da Bianconeri razmišljaju o tome da ga dovedu u slobodnom transferu.

Nerazzurri su spremni ponuditi Perišiću jednogodišnji ugovor vrijedan pet miliona eura neto po sezoni, uključujući bonuse, dok su igrač i njegovi predstavnici čvrsto u potrazi za šest miliona eura neto po sezoni, uključujući bonuse.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bit će daljnjih razgovora kako bi se pokušao postići dogovor, ali udaljenost između dvije strane je značajna i on bi mogao otići na ljeto. Za Hrvata još nisu stigle ozbiljne ponude, a Gazzetta javlja da se nisu javili ni Juventus ni Chelsea, ali trener Bianconera Massimiliano Allegri veliki je fan Perišića i zalaže se za njegov dolazak u Torino.

U međuvremenu, Corriere dello Sport izvještava da je PSG-ov Angel Di Maria favorit za dolazak u Juventus, ali da bi mogli prijeći za Perišića kao alternativu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Zastrašujući podaci o ruskim gubicima od početka agresije na Ukrajinu, Rusi jutros izveli raketni napad na Lavov…

GLEDAOCI ŠOKIRANI: Sanja Stanković završila na podu!