in

KATARINA ŽIVKOVIĆ: Starlete i rijaliti zvijezde pjevanje koriste kao paravan za prostituciju

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Živković  je dala oštre komentare na račun djevojaka koje se bave prostitucijom, a kriju se iza pjevanja.

Oplela je po rijaliti-zvijezdama i starletama koje su uplovile u muzičke vode da bi prikrile pravo zanimanje, a to je, prema njenom mišljenju, čist kurvaluk.

Kaća ističe da uopšte nije iznenađena poznatim imenima koja se posljednjih nedjelja dovode u vezu s prostitucijom, te priznaje da joj smeta što pjevačice guraju u isti koš s takvima.

–Ne mogu da budem iznenađena navodima da su pojedine “javne dame” prostitutke jer o istim tim imenima čitamo iz godine u godinu, to se ponavlja. I svaki put te djevojke su kao šokirane i kako to njima da se desi… Pored toga, u isti koš se stavljaju prave pjevačice i kvazipjevačice, iskreno, to nije okej, to osuđujem i nervira me. Podržavam te rijaliti-zvjezde koje postanu pjevačice samo ako su stvarno talentovane i ako im hvatanje za mikrofon nije paravan za prostituciju – kao iz topa govori pjevačica i dodaje:

– Ja sam za to da se prostitucija legalizuje i da se ženama omogući da rade ono što najbolje znaju i lijepo da plate porez državi. Stvarno sam veliki protivnik što se pojedine starlete predstavljaju kao estradne ličnosti. Ne, one su prostitutke. Prostitutke nisu nikako pjevačice ni voditeljice i baš bih da se tu znaju neke stvari – rekla je

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica kroz ciničan osmijeh objašnjava da je za nju termin elitna prostitucija, koji se sve češće može čuti, zapravo neispravan.

– Čudi me i to što se prostitutke zovu elitne. Prostitucija nikako ne može biti elitna, elitni mogu biti samo klijenti – priča Katarina.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Na Olimpicu je Mourinhova Roma večeras uputila 46 udaraca i osvojila samo bod

OFFENBACH – BILO JE STRAVIČNO: Policija upala na nastup Ajše Kapetanović!