in

Starleta potkačila Divu: “Karleuša nije ni pjevačica ni zvijezda”

Slatka-Tajna.Eu

Tamara Đurić iznijela je neočekivano mišljenje o jednoj od najuspešnijih žena na estradi.

Takozvane starlete, koje su poznate iako nemaju određeno zanimanje, a ponajviše ih znamo iz rijalitija i medija u kojima se međusobno prozivaju, često iznose svoje mišljenje i o javnim ličnostima koje imaju dugogodišnje uspješne karijere, a pogotovo o pjevačicama.

Tako je Tamara Đurić, starleta koju je javnost upoznala u „Farmi“, gdje je promijenila nekoliko partnera za svega par mjeseci, a koja je poznata i po brojnim plastičnim operacijama, kao i druženju sa muškarcima iz kriminalnog miljea, prokomentarisala Jelenu Karleušu.

Ona je, naime, prvo rekla da su po njenom mišljenju jedine pjevačke zvijezde Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Lepa Brena i Zdravko Čolić, a na pitanje o Jeleni Karleuši dala je interesentan odgovor.

“Ona je zabavna. Više mi je kao profi, profi obučena igračica, ali baš dobro sređena. Ima puno stila. Najbolje je obučena na estradi. Sad, da li je baš sve na njoj original? Znam da ju je Gabana prozivao, ali nema veze. Lijepo je upakovana, ali zvijezda nije. Dobro je obučena, više igra nego što pjeva, stilizovana – ali ni pjevačica, ni zvijezda”, izjavila je Đurićeva za magazin “Svet”.

Inače, Đurićeva se svojevremeno družila sa koleginicom Sorajom Vučelić, a kada su se posvađale, Vučelićeva ju je prozivala da se bavi prostitucijom.

“Poslije našeg zajedničkog gostovanja u Beču, smrdljivo klaberče je u našu sobu dovelo pedesetdvogodišnjeg Bosanca od 300 kilograma, kog je obrađivalo sat vremena. Ja sam umorna na recepciji čekala da završi, jer me je zamolila da joj oslobodim sobu kako bi obradila mušteriju. Rekla mi je da joj je novac potreban da se operiše i napumpa zadnjicu silikonom, jer je nema uopšte”, rekla je svojevremeno za medije Soraja, o kojoj se pak takođe pisalo u kontekstu prostitucije.

Inače, obje starlete demantovale su da se bave najstarijim zanatom.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pioniri BiH nakon Sjeverne Makedonije pobijedili i Bugarsku

TRANSFORMACIJA: Melika Moranjkić je zablistala