in

KNEZ VEĆ DECENIJU LJUBI TATJANU! “Imam nekoga ko će me podizati u visine!”

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Nenad Knežević Knez uživa sa svojom izabranicom Tatjanom Tat već čitavu deceniju. Njih dvoje upoznali su se mnogo ranije, tačnije prije 30 godina u Parizu, a onda je sudbina umješala prste i ponovo ih spojila.

  • Ovo vrijeme provedeno zajedno nam je proletjelo meteorskom brzinom, to najbolje vidimo po djeci. Kada smo ušli u vezu Ksenija je bila još tinejdžerka – počinje pjevač i prisjeća se prvog susreta sa suprugom.
  • Život nas je tada odveo različitim stazama da bismo se ponovo susreli prije deset godina. Radio sam u Paraćinu na jednoj zabavi u hotelu i tada smo obnovili kontakt. Više se nikada nismo rastavili. Inače Tatjanina i moja kćerka vezane su kao da su rođene sestre, a to je danas rijetkost – objasnio je pjevač koji tvrdi da mu je protekla decenija ispunjena ljubavlju, harmonijom i razumjevanjem koje vlada između njih.
  • U prvom braku sam imao dosta trzavica, bio deprimiran i razočaran u život, ali sudbina je posložila sve i poslala mi Tanju uz koju sam vidio da nije sve tako crno i da imam nekoga ko će me podizati u visine – zaključuje Knez za Story.

(Espreso/Story)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oni su ga navukli na dr.gu, majka ga je oplakala dok je bio u komi, sad joj zadaje muke: Komšije Darka Lazića bez milosti o pjevaču! – Senzacija

HDZ i danas slijedi politiku predsjednika Tuđmana