in

IMALA SAM PLANOVE KOJI SU SE SRUŠILI: Stankica o raskidu sa “Gospodinom Savršenim”

Slatka-Tajna.Eu

Toni Šćulac i Stankica Stojanović svoju ljubavnu vezu započeli su u šou “Gospodin Savršeni”, ali nakon sedam mjeseci ipak su prekinuli. Iako više nisu zajedno, par ima samo najljepše riječi jedno za drugo. Stankica za Tonija kaže da je veliki džentlmen, koji ju je osvojio pažnjom, manirima, mirnoćom, zrelošću, odmjerenošću i načinom na koji pristupa svemu.

On je osoba koja uvijek ima rješenje za sve probleme. Stickeri s porukama koje bi ostavljao u mom stanu, kad bih ga ugledala ispred vrata sa šampanjcem i čašama, buđenje s doručkom u krevet i buketima cvijeća… A najbitnija stvar je da je dobar čovjek, a dobri ljudi se čuvaju – rekla je.

U šou je, dodaje, očekivala još jedno iskustvo i avanturu, ali definitivno nije mislila da će se i zaljubiti.

Eto, imala sam planove koji su se srušili u jednom trenutku – kaže Stankica.

Toni je na nju pozitivno utjecao zbog čega je promijenila neke stvari kod sebe i zahvalna mu je na tome. Daljina u vezi nije im smetala pa su sve praznike, odmore, vikende, rođendane i njima bitne stvari proveli zajedno.Na pitanje što je presudilo njihovoj vezi, Stankica je odgovorila: “Neke stvari odvijale su se prebrzo, a neke bitne stvari za partnerski odnos smo preskočili.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U jednom trenutku jednostavno smo zaključili da je najbolje staviti tačku na partnerski odnos, ali isto tako nismo željeli u potpunosti izgubiti jedno drugo-rekla je.

Bivši par i dalje su jedno drugome velika podrška, a hoće li možda jednom opet biti zajedno, pokazat će vrijeme.

(Express/ Jutarnji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zvezda rutinski protiv Cedevita Olimpije za 1:0 u polufinalu

Konstrakta pokidala nastupom: Cijela dvorana aplaudirala s njom! – Senzacija