in

HALJINA STVORENA ZA LJETO: Lejla Filipović je uvijek elegantna

Slatka-Tajna.Eu

Poznati bračni par,Lejla i Tarik Filipović ne može dugo boraviti na jednom mjestu, što je jasno vidljivo iz njihovih objava na društvenim mrežama. Putovanja su nešto što ih ispunjava i čini sretnima, pa makar i na lokacije koje su blizu Zagreba. Ovoga su puta produžili do susjedne Srbije, gdje su u Petrovaradinu uživali u raznim delicijama

Jedan pogled na Instagram Storyje nekadašnje misice otkrio je da su tamo uživali i u raznim delicijama, spravljenim u jednom tamošnjem restoranu, a onda su s tvrđave promatrali svijet oko sebe.

Lejla Filipović za ovo je putovanje odabrala haljinu koju želimo u svom ormaru i koja je idealna za ovo razdoblje u godini. Riječ je lepršavoj haljini sitnog cvjetnog uzorka u plavoj nijansi na tanke naramenice, koja se kopča cijelom dužinom i koja se veže visoko na struku, kako bi se dodatno izdužila figura.

Uz nju je iskombinirala bijele tenisice koje su, baš kao i svih prijašnjih sezona, i ove neizostavne u modnim kombinacijama ljubiteljica mode. Ova kombinacija savršena je za svaki dan, ali i za putovanja.

(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vaha se pomirio sa zvijezdom reprezentacije, objava izazvala oduševljenje navijača

I ZATVOR JE ZA LJUDE: Osuđen unuk Ere Ojdanića zbog elitne prostitucije, pjevač reagovao odmah