in

Bila je OMILJENA Pinkova zvezdicama, a Ivana Peters je NAGOVORILA NA OVO! – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu
Novo lice na muzičkoj sceni Ivana Babić, mlada pevačica i Tiktokerka, uz koju stoji Ivana Peters, koja i potpisuje Babićkinu prvu pesmu ‘Priđi bliže’, za naš portal je objasnila kako je došlo do ove saradnje.
“Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano’ – kaže Ivana. ‘Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara.”

Iako je na početku karijere, Ivana nije nepoznata široj publici. Naime, ona se sa 11 godina pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.
U pesmi ‘Priđi bliže’ se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Produkciju pesme je radio Cobi, a spot 3PM.
Pored pevačke karijere, Ivana je aktivna i na društvenoj mreži TikTok gde je prati više od 20 hiljada pratilaca.

Ivana Babić – Priđi Bliže

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TRENUTNO JE NESTAŠICA: Ljupka Stević čeka da se pojavi pravi

Tuchel pred finale: Neću dozvoliti da izjave Lukakua poremete atmosferu