in

PRECRTAO JE:Keba ljut na Bekutu jer je bila na Severininom rođendanu!

Slatka-Tajna.Eu

Dragan Kojić Keba navodno je raskinuo prijateljstvo s Anom Bekutom jer je ona bila na proslavi 50. rođendana njegove bivše snahe Severine.Pjevač zbog bivše snahe Severine navodno je zauvijek precrtao dugogodišnju prijateljicu Anu Bekutu.

Kebu naljutilo što je Bekuta bila na proslavi Severininog 50. rođendana zbog čega je odlučio prekinuti njihovo prijateljstvo koje je trajalo duže od četiri desetljeća.

Keba i Bekuta započeli su karijere otprilike u isto vrijeme, često su zajedno nastupali i otpočetka su jedno drugo podržavali, a snimili su i duete “Nemoj ništa pričati” i “Treba vremena”.

-Keba nakon Bekutine izdaje od sramote ne zna što će. Sram ga je i da vide drugi kako mu je krivo, ali od muke mu je došlo plakati. Rekao mi je: ‘Bekuta je mrtva za mene kad mi je ovako sa Severinom zabila nož u leđa!’ Pa Ana je Severinu doslovno upoznala u njegovoj kući. Nisu se prije toga pošteno ni znale. Njih dvije su se tu super uklopile i počele se družiti. Nakon što su se Kebin sin Igor i Severina 2021. razveli, logično je bilo da Bekuta stane uz Kojiće, ali ona se očito priklonila Severini. Odlaskom na njen jubilarni rođendan od pola vijeka, to je i potvrdila. Keba je bio van sebe kada je čuo i vidio da je njegova dobra prijateljica Ana bila na Severininoj proslavi u Zagrebu– kazao je izbor blizak Kebi .

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim što je bila jedna od brojnih poznatih uzvanika, Bekuta je na velikoj rođendanskoj proslavi i zapjevala.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SAMO NAS TROJE: Leona Paraminski na godišnjicu braka pokazala kćerku

Real razbio Levante i poslao ga u Segundu, Modrić upisao hat-trick asistencija