in

Jasmin Burek predstavio novi singl “Ljubavi moja”

Slatka-Tajna.Eu

“Ljubavi moja”, novi je singl Jasmina Bureka, koji izlazi u saradnji sa Muzičkom produkcijom BHRT-a. Pjesma je dostupna na svim digitalnim muzičkim servisima. Put do srca slušalaca i ljubitelja lijepe narodne pjesme je zagarantovan.

Nakon singla “Ljubim najljepšu”, Jasmin Burek u saradnji sa Muzičkom produkcijom BHRT-a, objavljuje novi singl „Ljubavi moja“. Riječ je ljubavnoj baladi koja govori o neuzvraćenoj ljubavi. Autor teksta pjesme Edim Kunić, prema riječima Bureka u pjesmu je pretvorio svoja lična osjećanja i emocije.

“Pjesma ‘Ljubavi moja’ je čista emocija, slušajući ‘demo snimak’ pjesme i sam sam je na neki proživio i doživio. Prvobitno smo zamislili da se aranžman uradi u etno rock maniru, međutim ipak je odlučeno da to bude u mom autentičnom stilu i manirski da liči na moje ranije objavljene pjesme.“

Dodao je i da u vremenu hiperprodukcije i svaštarenja, kvaliteta i prava emocija kad tad nađe put do svoje publike i istinskih poštovalaca lijepe i kvalitetne pjesme.

Pjesma “Ljubavi moja“ je snimana u studiju BHRT-a. Tekst pjesme je radio kao što je već spomenuto Edim Kunić, koji je radio i muziku zajedno sa Mensurom Bajraktarević i Asharom Kurtovićem. Za aranžman je zaslužan Admir Vatreš, dok su video spot radili Anis Mujanović i Elman Omić u saradnji sa BHRT-om. Pjesma je dostupna na svim digitalnim muzičkim servisima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Jasmin Burek, pjevač i muzičar iz Novog Travnika, prvi muzički nastup i zapaženost kod publike ostvario je objavom pjesme „Prvi snijeg“, prije gotovo više od deceniju. Nakon toga, njegova karijera kreće uzlaznom putanjom i počinju da se nižu jedan za drugim hitovi “Lijepa si“, “Nema dana“, “Sevap“ i brojni drugi. Treba dodati i da, kao iskusni muzičar, Jasmin Burek u svojoj karijeri neprekidno radi na novim pjesmama, trudeći se svaku učiniti još boljom od prethodne, prateći zahtjeve publike.

Promocija singla i video spota “Ljubavi moja” održana je u hotelu Evropa. Muzička produkcija BHRT-a, i ovog puta izražava zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Barbara Bobak nakon raskida sa Lazićem uživa u društvu ovog muškarca

Zašto psi ponekad trče u snu?