in

Barbara Bobak nakon raskida sa Lazićem uživa u društvu ovog muškarca

Slatka-Tajna.Eu

U domaćim medijima odjeknula je vijest da je Barbara Bobak preboljela Darka Lazića i da uživa u novoj ljubavi sa opasnim momkom Markom Cvetićaninom koji je i glumio u njenom spotu.

Prisne fotografije mlade pjevačice i bivšeg zadrugara zbunile su mnoge, a tim povodom svega se oglasio Marko.
On je ispričao kako mu je Bobakova najbolja drugarica i da se poznaju godinu dana. Otkrio nam je da već tri mjeseca ima djevojku, i da je sa pjevačicom samo u prijateljskim odnosima. Jedan od članova udruženja Levijatan ispričao je kako on nema problem i strah ni od koga i da bi sigurno ponosno priznao da je u ljubavnoj vezi sa pjevačicom.

  • Barbara i ja smo stvarno samo prijatelji, najbolji prijatelji na cijelom svijetu. Znamo se dugo, sigurno jedno godinu dana. Zaista smo samo prijatelji, pa rekao bih javno da ima nešto više između nas, nema od čega da se krijem, ne plašim se ja nikoga, ni Darka Lazića, ali stvarno smo drugovi – govorio je Marko.
  • Imam svoju djevojku sa kojom sam već tri mjeseca u vezi. Sa Barbarom sam radio na snimanju njenog spota, angažovala me kao glumca. Za Barbaru mogu da kažem da je mnogo dobra, fina i poštena djevojka. Mislim da se odlično snašla na snimanju ovog spota i vjerujem da će ona biti jedna od jačih zvijezda što se tiče naše estrade – završio je on.

(express/alo)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ofsajd po američkim standardima: Pomoćni sudija je vidio što niko na svijetu nije

Jasmin Burek predstavio novi singl “Ljubavi moja”