in

TI SI NEZNALICA I NIŠTA: Nikad žešća svađa Milija i Đorđa Davida!

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je u medijima odjeknula kao bomba vijest o navodnoj tuči Aleksandra Milića Milija i Đorđa Davida, konačno je došao dan da saznamo šta je prethodilo sukobu članova žirija.

U novoj epizodi “Zvezda Granda” došlo je do razmijene teških riječi između Milija i Davida, a sve je krenulo od različitog mišljenja zbog nastupa kandidata. 

Đorđe je prvo pecnuo Milija, nakon čega je nastala neviđena svađa u najgledanijem takmičenju.

– Mili je jedan beskrajno hrabar čovjek.,on tako olako i hrabro lupi glupost bez problema i nasmijan sjede, publika mu aplaudira i on je fenomanalan – rekao je Đorđe, što je nateralo Milija da mu u svom stilu odgovori. 

 – Bolje nego da govorim beskrompromisne laži koje ti non stop pričaš – odgovorio je, ali se roker nije zaustavio, te je dodao da ima novi nadimak

– Mili debili- što ga je izrevoltiralo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuTi si jedna neznalica koja je neuspješna u svemu osim što te Saša drži, a predstavljaš se za zemunskog rokera kojeg zovu šampon – poručio je Mili Davidu, ali se razmijena teških riječi nastavila.

-Svi muzičari su pobjegli od tebe, upravo ti iz Zemuna sa kojima si radio, jer si tiranin i zovu te Mili piton zato što daviš ljude, majstore – nadovezao se Đorđe, a Mili mu odgovorio da za razliku od njega on ima rezultate.

 -Majstore, ja kompozitor nisam, izađi da pjevaš- izazvao ga je Đorđe.

Ti nisi ništa- odgovorio je Mili, što je tek stvorilo haos među članovima žirija, a da li se zaista dogodila tuča, pogledajte u videu. 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Džejms predvodi listu sportista koji najviše zarađuju, Nole nije ni među 100

DENIZ DEJM O PLANOVIMA NAKON „ZADRUGE“: Nastavit ću sa Onlyfansom