in

RIJEKA SUZA: Stankica vidjela snimke Tonija i odnosa sa drugim djevojkama iz “Gospodina Savršenog”

Slatka-Tajna.Eu

“Gospodin Savršeni’ stigao je do kraja, a time i emisije ‘A sad…djevojke!’, u kojem su kandidatkinje komentirale emisiju, ispovijedale se, svađale i mirile,

Posljednja epizoda donosi nam priloge polufinalistica i njihov put s Tonijem te je najemotivnija. Antonija Blaće vodit će intimnu ispovijest s pobjednicom Stankicom Stojanović koja će se morati suočiti s neobjavljenim snimkama i Tonijevim osjećajima prema drugim djevojkama.

Nakon pogledanih snimki emocija i zagrljaja između Tonija i drugih cura poput Amre i Danijele,  Stankica je počela plakati, a trebalo joj je nekoliko trenutaka da se sabere i dođe do riječi.

Nije ni malo bilo lako pogledati sve ovo. Bez obzira što sam ja završila s ovim čovjekom, meni nije bilo lako pogledati… Jer ja sam s ovim djevojkama prošla puno više nego s njim. Ja sad vani trebam graditi s njim neki odnos, a 60 dana sam ustvari provela s ovim djevojkama. Žao mi je kad gledam, i svaka djevojka je prolazila emociju s njim, i ja…- rekla je Stankica te dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 -To je kao da imate muža i neko vam dođe i pokaže prepiske. Ne možete da gasite te odnose preko noći. Ne postoji dugme na ‘off i on’– rekla je kroz suze.

(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Remi i tenzije u mostarskom derbiju

RAT UŽIVO: Zastrašujući gubici ruskih agresora od početka invazije na Ukrajinu, institut za rat objavio novi izvještaj o stanju na bojištu…