in

Urnebesan komentar Cityjevog defanzivca nakon što je saznao da je Haaland potpisao

Slatka-Tajna.Eu


Laporte jedva dočekao


Aymeric Laporte, stoper Manchester Cityja, među prvima je komentarisao prelazak Erlinga Haalanda na Etihad.



Laporte će sada imati priliku da dijeli svlačionicu s jednim od najboljih napadača na svijetu i vjeruje da će s njim City imati mnogo veće šanse da osvoji trofeje u Engleskoj, ali i na eurosceni.

“Drago mi je što neću morati trčati za njim sljedećih nekoliko godina. Erling, dobrodošao!”, napisao je Laporte i tako poželio dobrodošlicu mladom Norvežaninu.

Za razliku od Laportea, mnogi drugi defanzivci bit će na pravim mukama u budućnosti kada budu za zadatak imali da sačuvaju gol od “napornog” Haalanda, koji je nevjerovatan već godinama.

City je otkupio njegov ugovor od Borussije za 60 miliona eura, a igrač će biti jedan od najplaćenijih na Etihadu uz Kevina de Bruynea i zarađivat će oko 400 hiljada sedmično.

Građani su jako blizu novog naslova engleskog prvaka, ali su pomalo tragično ispali u polufinalu Lige prvaka od Real Madrida, a osvajanje tog trofeja nešto je što u klubu oduvijek sanjaju i nadaju se da će napokon uspjeti nakon dolaska Haalanda.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UZBUNA U DODIKOVIM REDOVIMA: ‘Međunarodna zajednica koja želi centralizaciju BiH ne želi da čuje pozive iz Republike Srpske da zaštiti Dejtonski mirovni sporazum…’

Seka Aleksić snimila novi spot: Angažovala atraktivnog muškarca za “škakljive” scene