in

ISPOŠTOVALA SVE ŠTO JE TRAŽIO: Goga Sekulić progovorila o razvodu

Slatka-Tajna.Eu

Poslije šest godina braka pjevačica Goga Sekulić nedavno se razvela od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja. Pjevačica je zbog toga napustila Cirih u kome je živjela, i vratila se sa sinom za Beograd.

Nakon razvoda Goga je za bivšeg supruga imala samo riječi hvale, i opisala ga kao kulturnog momka koji joj nikada nije pravio probleme, a sad je otkrila i u kakvim su trenutno odnosima.

Da ne verujete ali ništa se nije promijenilo, pošto smo posljednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvijek sam to poštovala, mi skoro više od 8 mjeseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog djeteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovdje, meni je ovdje i posao, ali i da nije, uvijek bih sve žrtvovala zbog djeteta i posao i ljubav ako treba – priznala je Goga.

Na pitanje da li joj je bilo teško da se prilagodi novonastalom načinu životu, Sekulićeva odgovara:

Ja sam navikla da idem sama kroz život naravno uz podršku moje porodice i sestre ali nije lako kada si sam sa djetetom. Ustanem u 6, spremaj ga za vrtić, idi u nabavku, vodi ga kod logopeda, na vježbice, ali dobro, sve su to slatke muke – kaže pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako je pre braka važila za jednu od najfatalnijih djevojaka u gradu, mnogi su se obradovali kada je stigla informacija o tome da je Goga ponovo solo. Ali o udvaračima i novoj ljubavi, ona još uvek ne razmišlja.

Nemam nešto udvarača koliko ja znam ali to je možda zato što se ne krećem po gradu. Nemam ni vremena sad za to – zaključila je ona.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NOVA LJUBAV U “ZVEZDAMA GRANDA”?: Žarko i Andrijana sve bliskiji

Bol i tuga u publici: Prva nizozemska predstava o genocidu u Srebrenici