in

IMALI TAJNE ŠIFRE I RODILA SE LJUBAV: Martina Petrović je u početku smatrala da je Sha starac

Slatka-Tajna.Eu

U novom izdanju emisije “Pitam za druga”, koja se emituje na televiziji RED, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku, Martinu Petrović.

Martina je tokom svog gostovanja otvoreno pričala o svom odnosu sa Sha te ovom prilikom otkrila i da su imali tajne šifre tokom boravka u ijBeloj kući.

-Znaš kako se sve desilo, sve je bilo spontano i neočekivano. Zvali su me nešto u pab, rekli su mi da se priča kako sam zaljubljena u Sha. Ja sam se šokirala, jer niti sam pričala tad s njim, niti sam imala bilo kakav kontakt s njim, jedino sam ga tiješila jednomi to samo zato što sam u kontaktu sa njegovom sestrom. Vidim da su se svi upalili tokom “Pretresa nedelje”, deru se, čak je i on skočio da se pravda, počeo je da priča da sam ja svjesno iznosila informacije iz spoljnog sveijta kako bih diskvalifikovala Taru jer sam zaljubljena u njega… Ja sam ga tu izvrijeđala, šta će meni čiča od 42 godine, ne bih u životu bila sa toliko starijim muškarcem, a zapravo sam uskočila sebi u stomak – ističe bivša zadrugarka kroz smijeh.

Meni da se neko sviđa, dala bih mu prostora, a ja sam ovo odmah htjela da presječem. Nakon toga situacija se mijenja, krenula su neka dobacivanja, pogledi, da me gađa, i kreće već da postaje očigledno. Sa tim nekim peckanjima krenule su simpatije, iako sam se ja i tad sklanjala. On je napravio prvi korak, na jednom srculencetu gdje je pisalo “Love You” (volim te) napisao slovo “M” i okrenuo ka meni. Ja sam se zbunila i nakon toga je stalno to radio i pisao početno slovo mog imena – priča Petrovićeva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Stalno je išao za mnom, i sve vrijeme me nekako prati. Car je u jednom trenutku primjetio da je meni Sha nešto dobacio, zapamtio je to i samo je čekao da to iskoristi, tako da je u emisiji rekao da sam ja jedina djevojka s kojom bi bio u vezi, svi su počeli da se smiju,Sha a je to potvrdio i tako je sve krenulo. Sve je bilo postepeno, polako, tad sam i ja skontala da mi se dopada, sad mi je neprijatno kad pričam o tome. Trudim se da toj temi ne dajem previše na značaju. Postoje neke stvari koje niko ne zna, nismo komunicirali transparentno, već smo čitali jedno drugom sa usana, pričali smo o nekim našim temama i mislim da je to moja najveća greška – zaključuje Martina u emisiji “Pitam za druga”.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Preminuo jedan od najboljih trenera u historiji

Počinje Eurosong: Evo ko nastupa večeras i bori se za prolazak u finale