in

Je l’ ti tata zna da mu kćerka od braka ima samo bračne posjete u CZ? Starleta optužila pjevačicu da je opterećena po.nografijom! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Sukob između Katarine Živković i Tamare Đurić danima se ne smiruje, a ovoga puta je starleta prozvala pjevačicu da je opterećena p.rnografijom, ali i da ima s.ksualne odnose samo sa momcima koji su osuđeni i nose nanogicu. Njoj to sve nije bilo dovoljno, pa je optužila Katarinu i da od braka ima samo “bračne posjete” u Centralnom Zatvoru, kao i da o tome treba da obavijesti oca.

Ljute suparnice bile su nekada dio rijaliti programa “Farma”, a njihov sukob je nastao kada je Živkovićeva izjavila da se mnoge žene kriju iza javnih poslova dok se zapravo bave najstarijim zanatom. U toj pjevačicinoj izjavi pronašla se starleta Tamara Đurić i od tog momenta njih dvije ne biraju uvrede koje će da upute drugoj strani.

– Je l’ ti imaš mamu i tatu? Je l’ ti zna tata da te j..u samo muškarci sa nanogicom. Je l’ ti tata zna da mu kćerka od braka ima samo “bračne posjete” u CZ-u – pisalo je u prvom Tamarinom storiju, a onda se nadovezala:

– Alo nedoj…na baba djevojko opterećena p..nićima. Prestani da izbacuješ p..no sadržaj, vidim da ti fali, ali djeca te prate možda. Ako ti ne daju više običan mikrofon, naći će se neko da ti da kožni, pa pjevaj – nadovezala se starleta koja je u ovoj objavi i tagovala Živkovićevu.

Kada je Đurićevoj dosadilo Instagram mafijanje, odlučila je da obavijesti svoje pratioce da je predstava gotova:

– Predstava je završena, obaveze zovu. Nadam se da ste uživali – napisala je Tamara uz emotikon smajlija koji plače od smijeha i dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kaća, Pozdravi sve u ” Pečenjevac” – zaključila je ona.

.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sada potvrđeno! Manchester City doveo Erlinga Haalanda

DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ OBJAVIO TAJNE FOTKE SA VJENČANJA: “Kad shvatiš da si rekao da!”